Akustiklære for samlivstruede mændFørste og eneste lektion.


Trenden mod minimalistisk boligindretning med fladskærmen som altertavlen på endevæggen og prædikanternes forgudelse af små højttalere har skabt en ny menighed. Salmebogen er skiftet ud med smartphone og tablet. De små højttalere letter presset på problemet med stående bølger i basområdet.


Resultatet er at man bygger et hus efter tidens byggestil og moderne indretning. Det skal præsentere sig, som om man træder indenfor i Bo Bedre. Derefter tager man fat i at placere anlægget. ”Kan den ene højttaler ikke stå bag sofaen, skat”.


Og så er det op ad bakke …...Det bedste sted at spille er en ungkarlehybel hvor ordene "orden" og "oprydning" er uartige fremmedord. Bøger, vovede magasiner og aviser i stabler på borde og reoler, tøj henslængt over diverse stolerygge, tøjstativer med de to seneste vaske, åbentstående klædeskabe, tykke gardiner, som aldrig trækkes fra, tykke tæpper på gulvene, hessian tapet på væggene, krøllede plakater, Cd reoler, hele samlingen af al elektronikken udskiftet årlig gennem en menneskealder og en masse andet, som skaber den perfekte akustik og som med sikkerhed forhindrer musikelskeren i på enhver måde at ende i statistikken over samlivstruede mænd.